Hoe vind je de persoonsvorm in het frans


09.01.2021 Auteur: Domingo

Als ik heel eerlijk ben: nee, dit is de basis. Wat stuur ik?

Is het onderwerp mannelijk enkelvoud , dan blijft het voltooid deelwoord onveranderd :  Il est arriv é , il est venu. Vraagzin: Est-elle ici? De eenvoudigste manier is met "est-ce que? Aan het einde van de zin gaat namelijk de toon van de uitspraak omhoog. Tu as répondu à Isabelle?

Ik geef het. Je suis venue ce matin.

Is het onderwerp mannelijk enkelvoudje LA connais, dan blijft het voltooid deelwoord onveranderd :  Il est arriv. Oui, nous allons la lui envoyer. Il aime le chocolat nous prfrons les bonbons. Oui. Ik ga je niet helpen. Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.

La justice est indépendante et elle doit le rester. De tweede persoon enkelvoud jij is TU. Meervoud 1e persoon Ronald nous cherche.

Inhoudstafel

Geen twijfel mogelijk, want moi-même heeft haar zelf gezien. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Is dat nou echt alles? Maar, de verbuiging van een voltooid deelwoord gebeurt wel , als het hulpwerkwoord être zijn gebruikt wordt, en dan vervoeg je het voltooid deelwoord naar het onderwerp degene die het werkwoord "vervoegt". Maar dan zou je door de bomen het bos niet meer gaan zien en dat wil ik nou juist voorkomen.

  • Vous connaissez cette histoire?
  • Zij hebben elkaar nooit ontmoet.

Hij staat iedere dag om zes uur op Hier, elle S 'est couche trs tard? Elle S 'est beaucoup inquite hier soir. Om een versterking, wij sturen het haar, als volgt: moi- mme ik Ronald zoekt h?

Ja.

Zojuist vertaald

Is het onderwerp mannelijk meervoud , dan komt er een - S achter : Ils sont arrivé s. In het Frans is dit net zo. Is het onderwerp vrouwelijk meervoud , dan komet er -ES achter : Elles sont arrivé es. In het Nederlands wil je deze zinnen soms korter maken.

Verschillende vormen van persoonlijk voornaamwoorden in het Frans. Tu me parles. Oui, je LUI cris. Voorbeelden: Je drink de thee. Il aime le chocolat nous prfrons les bonbons. Ontstane zinsconstructie: Persoonsvorm - Verbindingsstreepje - letter 't' - verbindingsstreepje - Onderwerp - Overige zinsdelen - Vraagteken Voorbeelden: Normale zin: Carla est ici.

Heb je vragen over dit onderwerp?

Is Carla hier? Vous VOUS voyez souvent. Vous connaissez cette histoire? Whatsapp Stuur een bericht.

Antwoorden Tu cherches Lisa. Dat er nog iets bijzonders is met ne…personne. Natuurlijk komt er bij deze optie ook een vraagteken achter de zin. Nous NOUS sommes crit pendant des annes. Is het onderwerp mannelijk enkelvoudklik dan hier, dan blijft het voltooid deelwoord onveranderd :  Il est arriv. Weet je niet hoe je een persoonsvorm in een zin kunt vinden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Brilletje: geeft de ontkenning aan

Wat zoekt Ronald? Alors, tu m'invites? Oui, je LUI écris.

Optie 1: Plaats een vraagteken achter de zin Zet een vraagteken aan het einde van de zin. Non, elle m'a parl beaucoup de TOI. Oui, elle n'a pas dn avec LUI.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@filmlerdeoyleolur.com
Adverteren op de portal filmlerdeoyleolur.com