Auto maakt bonkend geluid achter


09.01.2021 Auteur: Indra

Heb je al iemand in de achterbak laten meerijden met zijn oor op de vloer? Naast dat het kloppende geluid bij de banden uit de buurt kan komen, is het ook mogelijk dat het kloppende geluid uit de motor van de auto lijkt te komen.

Jambon Posting Freak. Lid sinds: 13 okt Berichten: 5. Ik heb werkelijk al van alles geprobeerd, maar heb het geluid nog steeds. Misschien is een van de schokbreker bevestigingsbouten los getrilt. Naast dat het kloppende geluid bij de banden uit de buurt kan komen, is het ook mogelijk dat het kloppende geluid uit de motor van de auto lijkt te komen.

Ongeveer 4 maanden oud. Type auto: Fiesta futura uit Mk 6 Probleemomschrijving : Bij het rijden op klinker- en hobbelige weggetjes en het nemen van drempels klinkt er rechts achter een bonk.

Het rubber van de cardanas lijkt helemaal goed, maar op de brug krijg ik evenmin gebonk als ik aan de cardanas trek of dus, wiel heeft ook geen speling. Pagina's 2 : 1 2 Volgendeauto maakt bonkend geluid achter. Had ook een bonkend geluid achteraan. Kan een schokdemper bonken terwijl ie ogenschijnlijk nog prima functioneert. Na 5 minuten veranderde het tikkend geluid meer naar bonken en dan vooral als ik een bocht naar links nam.

Antwoord van Jos

Laatst gewijzigd door MikeV; om Nee het staat er verkeerd Een stabilisator stang loopt onder de auto door van links naar rechts Een stabilisatorstokje loopt van de stang naar de schokbreker De lange is de stang De 2 korte de stokjes Ze kunnen beide klapperen, ik weet zo niet welke een mk6 heeft, maar dat moet je even bekijken. Heb de auto op de brug gehad en goed rondgekeken en gevoeld.

Het rubber van de cardanas lijkt helemaal goed, is dus niet vervangen, maar op de brug krijg ik evenmin gebonk als ik aan de cardanas trek of dus. Is de stabilisatorstang die stang die vanaf het achterwiel via deels dezelfde route als de uitlaat en de handremkabel naar de andere kant van de auto loopt?

  • Ik kan natuurlijk wel iets zachts tegen de tank aan plakken, maar hij hoort natuurlijk niet te bonken, waar zou dat aan kunnen liggen?
  • Vaak is dit een klein defect en eenvoudig op te lossen, maar het moet uiteraard wel eerst duidelijk zijn waar het bonkende geluid dan precies vandaan komt.

Een aantal foto's toegevoegd! Het kan ook zijn dat u een bonkend geluid hoort bij het sturen, auto maakt bonkend geluid achter. In dit geval is het mogelijk dat de remschijven gecontroleerd moeten worden of dat de remtrommel nagekeken moet worden. Ritje naar mijn garage is al 25km en de auto zal toch op de brug moeten Vaak is dit een klein defect en eenvoudig op te lossen, maar het moet uiteraard wel eerst duidelijk zijn waar het bonkende geluid dan precies vandaan komt.

Deel Deze Pagina Wat verdien je astrid joosten.

Account Options

Hoort u een bonkend geluid wanneer u een drempel over gaat? Ik hou jullie op de hoogte. Als ik 60 rij en dan gas loslaat hoor je duidelijk kloppend geluid weet echt niet waar vandaan Als ik dan 30 rij of bijna stilsta is het geluid er niet meer Kan ik over iets heen zijn gereden waardoor er of iets met me band is gebeurt of met iets anders Banden zijn zgan!

Berichten: Wordt al auto maakt bonkend geluid achter al toch nog een aardige verbouwing. Volkswagen Jetta 1. Als Ik em een klein beetje omlaag trek en em weer los laat 'veren' hoor ik em tegen de bodem aan tikken. SV PRO12 jaar geleden kijk ook even of alle wiel bouten vast zitten.

Wordt de stang misschien in twee delen gemonteerd zodat niet alles er onderuit hoeft? Gebroken veer is het denk ik niet, dat zou je moeten horen bij indrukken van de auto toch? Misschien ligt de krik in de reserveweielbak te rammelen?

Sinds 07 Leeftijd 44 Posts 86 Kudos 2 Land. Reserveband en krik zitten goed vast. Groet Jan. Wanneer dit het geval is, zijn er meerdere opties die dit kunnen veroorzaken. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen en een afspraak maken via nike tech fleece set baby 24 uur per dag online?

Lekke uitlaat. Vreemde is auto maakt bonkend geluid achter het geluid ook niet meer hoorbaar is, ook niet in de regen!

Recommended Posts

Lineaire weergave. Bericht 28 mei Dit alles moet dan toch voelbaar zijn bij de garage? Afgelopen zaterdag over slechte wegen gereden met mijn zoon in de kofferbak.

Nee, en zich ook ad bakzijde wat naar onderen drukken. Sinds 07 Leeftijd 44 Posts 86 Kudos 2 Land. Al met al wel wat voeten in de aarde gehad, nu een account aanmaken.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@filmlerdeoyleolur.com
Adverteren op de portal filmlerdeoyleolur.com