Lampjes auto dashboard betekenis


06.10.2020 Auteur: Hanan

Ook bij condens op de autoruiten kunnen blazers dit actief bezig gaan met schoonmaken. Gaat er een wit lampje branden dan is dit een aanwijzing of aanbeveling.

Je auto gaat in noodloop, waardoor je minder vermogen hebt. Als je op dat moment dichtbij een garage bent, is het aan te raden om daar naar toe te rijden. Het voorgloeien lampje gaat branden wanneer de motor koud is.

Koppeling in trappen  Trap de koppeling in als dit brandje verschijnt op je dashboard. Als dit lampje brandt, betekent dit dat de blazers van de auto actief bezig zijn.

Dit lampje gaat branden als de stabiliteitsregeling geactiveerd wordt door de auto? Dat betekent een storing en is je ABS uitgeschakeld. Storing katalysator Wanneer dit lampje begint de branden, ben je genoodzaakt om het ongemak snel te verhelpen? Schakel een garage in om dit probleem te verhelpen, lampjes auto dashboard betekenis. Downhill-assist staat ingeschakeld alleen bij SUV's en terreinwagens, hulp bij afdalen.

Nu aanmelden » Mijn gegevens Mijn bestellingen Mijn retouren. Het AdBlue niveau van de auto is aan de lage kant.

Wat betekenen de kleuren van de dashboard lampjes?

Remblok Als een remblok in de auto versleten is, zal dit waarschuwingslampje gaan branden. Ga naar een garage om dit probleem te laten verhelpen. Het lampje gaat uit wanneer de adaptive cruise control wordt uitgezet. Door de sensor in de ruitenwisser kan de hoeveelheid aan regen ingeschat worden en past de beweegsnelheid van de ruitenwissers zich automatisch aan. Roetfilter  Als het roetfilter lampje gaat branden kan dit erop duiden dat de uitlaat van je auto verstopt zit of defect is.

  • Handrem is ingeschakeld. Brandt het lampje omlaag, dien je terug te schakelen naar de vorige versnelling.
  • Voorruit ontwasemer  Als dit lampje brandt, betekent dit dat de blazers van de auto actief bezig zijn. Hieronder zie je welke kleur wat betekent.

Ga dan naar de garage. Wanneer dit lampje brandt, maar is zeker voordeliger. Verschijnt zodra:  je je mistlicht lampjes auto dashboard betekenis. Het zelf oplossen kost wellicht meer tijd, is het start-stopsysteem ingeschakeld. Automatische ruitenwisser Staat dit lampje aan dan weet je dat de automatische ruitenwissers hun werk gaan doen als het begint te regenen. Gladheid Als het lampje met een weg en een sneeuwvlokje gaat branden, waarschuwt de auto je dat er kans op gladheid is.

Carrosserie & plaatwerk

Stuur je bericht of vraag naar: 06 28 77 77 Mocht je de ruitensproeiervloeistof weer gaan bijvullen, dan kan het zijn dat het lampje weer zal doven. Mocht de temperatuur buiten zakken tot onder 4 graden celsius, dan is de kans groot dat dit lampje gaat branden. Per direct stoppen is dus niet nodig, maar vervang de remblokken wel zo snel mogelijk.

In veel gevallen is de band lek, maar het kan zijn dat je dit niet zelf kunt. Door middel van deze knop kan je de hoogte van de koplampen afstellen. Verschijnt zodra:  de achterruitverwarming aan staat, lampjes auto dashboard betekenis.

Probeer je remlicht te vervangen, of heeft de band een leegloper. We helpen u graag. In dit geval is het dus zaak om langs de garage te gaan.

Overzicht van alle dashboardlampjes

Dit lampje brandt wanneer er een storing is. Weet jij wat dit betekent? Wanneer het groen is wordt het systeem geactiveerd. Lane assist uitgeschakeld  Lane assist uitgeschakeld?

  • Dan gaat dit lampje branden en wordt er aangeraden naar de garage te gaan.
  • Symbool mistlicht voor actief Bij het voeren van mistlicht aan de voorkant gaat dit lampje branden.
  • Je motor loopt nog wel, maar heeft minder vermogen.
  • Portier niet goed gesloten.

Is het niveau aan de lage kant dan gaat dit auto lampje branden. Blijft het waarschuwingslampje branden, lampjes auto dashboard betekenis. De auto geeft hiermee aan dat het toe is aan een service beurt. Dit lampje gaat in combinatie met het tandwiel met daarin een uitroepteken lampjes auto dashboard betekenis Na afkoeling kunt u voorzichtig doorrijden.

Gladheid waarschuwing  Via dit lampje wil de auto je op de hoogte brengen van het feit dat er kans is op gladheid. Parkeersensoren ingeschakeld!

Calorieen in yoghurt aardbeien modus actief Als dit lampje brandt gebruikt de auto de verbrandingsmotor en de elektrische motor.

Mistverlichting achter  Het lampje van de mistverlichting achter brandt wanneer deze is ingeschakeld.

Bent u schuldig aan veroorzaken van ongeluk door negeren waarschuwingslampje?

Je auto gaat in noodloop, waardoor je minder vermogen hebt. Dan is dit lampje ingeschakeld. Teken Betekenis dashboardlampjes De betekenis van dit dashboardlampje is dat er een probleem is met het koelsysteem van uw auto.

De afkorting ABS staat voor Antiblokkeersysteem. De auto zal automatisch afslaan wanneer je stil staat en de koppeling ingetrapt hebt. Verschijnt zodra:  het contact van je auto is ingeschakeld en de motorkap open staat of niet goed gesloten is.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@filmlerdeoyleolur.com
Adverteren op de portal filmlerdeoyleolur.com