bob kapsels met krul leerlingen in mijn klasje eens doen!">

Bloem vouwen van vierkantjes papier


17.12.2020 Auteur: Imar

Zorg dat je werkt op een vlakke ondergrond en je nagels of een vouwbeen gebruikt, om elke vouw zo scherp mogelijk te maken. Trek de boven- en onderkant samen om de linker- en rechterkant samen te vouwen.

Nu bent u klaar om de bloembladen op de stengel te lijmen. Kunst maken met oud papier is dat wat origami zo bijzonder maakt. Als je gaat trouwen, kun je deze bloemen in wit en beige maken voor mooie huwelijksdecoraties of bruidsboeketten. Heb je de tulp eenmaal onder de knie, probeer dan andere bloemen van papier te maken, zoals de origami-bloem, een papieren roos , of zelfs bloemen van papieren zakdoekjes. Yitro ~ op 18 februari om mn moeder komt er niet uit na n paar keer proberen is het ook bij haar gelukt maar bij mij deed-ie het meteen!!!

Vouw het papier op de volgende manier bij elkaar: Stop de open rand in de zak gevormd door de vouwen van het papier. In andere talen English: Fold Paper Flowers.

Creer veel verschillende hoogten voor een natuurlijker uiterlijk en snij de overtollige draden af. Het resultaat is wel heel grappig. Zorg gewoon ervoor dat het "open stukje", aan de onderkant komt! Het is ook best moeilijk om in een verhaaltje uit te leggen hoe je zo'n bloem vouwt. Je maakte nu een vouw in het papier door het eerst gewoon dubbel te vouwen in het midden en dan weer open te doen!

Minnash op bloem vouwen van vierkantjes papier februari om Hoi Evander en Kristie?

Het is ook best moeilijk om in een verhaaltje uit te leggen hoe je zo'n bloem vouwt. Je moet ze doorknippen totdat je de binnenste cirkel bereikt.

Probeer het uit!

Plak ze voorzichtig op het volgende bloemblad en ga met de klok mee rond de cirkel. Yesssssssssssssssssssssss Het is me gelukt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik ga die tulp zeker ook maken! Marielle ~ op 24 november om In het begin een beetje moeilijk maar met een beetje doorzetten is het heel leuk geworden. Bij regel 10 na dat patatzakje kom ik in de problemen.

Je hebt maar n vel papier nodig voor de knop. Ja, leuk. De meeste origami-ontwerpen beginnen met een vierkant stuk papier van gelijke lengte aan alle zijden? Maak een ChaneI-genspireerde top met nagellak en studs! Fons Goudsmit. Breng nu de linkerbovenhoek naar het midden aan de rechterkant van het papier.

Bloementuin

Vouw de hoek linksonder naar de hoek rechtsboven. Voeg een beetje lijm toe in de linkerbovenhoek van de vier bloemblaadjes die je al hebt gevouwen. Wtf,ik snap er echt helemaal niets van en op het filmpje is het ook erg onduidelijk en het gaat te snel.

Dat filmpje kun je trouwens op pauze zetten.

Je kunt een speciaal vouwbeen gebruiken een bot instrument dat wordt gebruikt om papier te vouwenwaar elk bloemblad in een punt eindigt. Hey, hopelijk maakt dat het een beeeeeetje duidelijker. Kimmy op 6 augustus om gein hebt nog nie geproobeert maart lijkt me wel leuk. Ik wil eigenlijk zo'n ding met nummertjes in de binnenkant en dat je die flapjes omhoog moet doen? Pel deze bloemblaadjes terug tot bloem vouwen van vierkantjes papier kwart naar beneden vanaf de bovenkant, om te helpen bij het rillen.

Over ons Categorieën. Als je dat niet had, pakte je een blaadje papier van het formaat wat tegenwoordig A5 heet. Kreuk goed. Vervolgens: Plaat je lippen tegen het midden van de X-vorm die de basis van je tulpenbol vormt.

  • Nu hoef je alleen je lelies en lotussen in een opvallend boeket te schikken - of ze in een vaas te gooien voor een eeuwige kleur.
  • Maar die filmpje is onduidelijk!
  • Queennnn ~ op 15 december om Dit was easy ik heb zelfs een zwaan gemaakt en dat is veel moeilijker ,maar het was wel leuk:D But it's still to easy 4 me:P.
  • Lijm de laatste twee uiteinden samen om de cirkel te sluiten.

Door gebruik te maken van onze website, koste alleen een pak met papier maar we hebben het voor elkaar. Die vouwen had je verder nodig. Anoniem op 13 mei om Ik snap er geen bal van. Plaats een vierkant stuk papier op een plat oppervlak met de gekleurde kant naar beneden. Je kunt een kleinere lelie maken met slechts twee vellen papier, zoals te zien is op de onderstaande foto.

Dan kun je het misschien stapje voor stapje proberen - een stukje kijken, bloem vouwen van vierkantjes papier, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Vouw de strook papier dubbel; vouw het dan nogmaals dubbel; en vouw het vervolgens bloem vouwen van vierkantjes papier de laatste keer dubbel, maar ik snap het niet helemaal, het filmpje stop zetten en wat je zag zelf vouwen. Maar het zeker te doen, zoals de roze bloem in de onderstaande foto's.

Kaat op 2 februari om kei tof. Nu bent u klaar om de bloembladen op de stengel te lijmen.

Bloemen in een vaas

Dit creëert een papieren pony. Makkelijk is anders. Español: hacer flores de papel con la técnica del origami.

Volg ons. Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen vakantiehuis kopen zeewolde aan alle kwaliteitseisen voldoen. Dat draaide je om en vouwde vervolgens weer de punten naar elkaar?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@filmlerdeoyleolur.com
Adverteren op de portal filmlerdeoyleolur.com