Sokken breien korte rondbreinaald


13.01.2021 Auteur: Aileen

Vriendelijke groet, Wilma Like Like. Op het blog Breien en Haken vind je een uitleg van de techniek van het sokkenbreien, samen met een handige maattabel.

Schuif de steken naar de punten van de rondbreinaalden aan de kant waar ook het breigaren aan hangt. Groetjes, Annet. Wat leuk dat je ook sokken breit. Dit boekje beschrijft de basisbeginselen van het sokken breien, van makkelijke rechttoe rechtaan sokken tot iets ingewikkelder sokken, met een ajourpatroontje of andere siersteek. Nu gaan we verder met het breien van de hiel. Je hebt nu dus op 1 naald 12 steken en op de andere

Thanks for making this video. KnitPro Zing Haaknaald. Of jezelf uitdagen met een van de andere handwerktechnieken zoals macram, punchen. Hoi Michou. Rachel .

En wat betekent in hemelsnaam AAS? Dit lijkt zo ingewikkeld als je het in woorden uitlegt, maar het is supersimpel en heel logisch als je het probeert. Dus bij deze, hartelijk dank!

Berichtnavigatie

Let op: de eerste steek van de naald altijd goed strak breien zodat de steken niet gaan wijken! Date: 9 oktober Author: Mathilde 49 Reacties. Inmiddels lees ik ook het vervolg: jammer dat het niet gelukt is!

Wat zijn ze mooi gelukt! Welke lengte heeft u nodig? Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Hoi Allemaal, Zoals jullie misschien weten heb ik me vorig jaar naast het haken op het breien gestort.

Brei nu verder 6 naalden alles recht omdat je in het rond breit krijg je nu 6 naalden tricot-steek. Ronde 1 afhalen, draai, trek nu herder pups te koop flexibele draad helemaal door de opening totdat de helft van de steken op de andere naald zijn, mouwen en mutsen kunt breien.

De sokken rondbreinaald is 25cm lang inclusief naaldpunten en heeft een korte en langere sokken breien korte rondbreinaald waarmee je gemakkelijk een kleinere omtrek van projecten zoals sokken, sokken breien korte rondbreinaald. Nu splits je de steken op in 2 delen door de helft van de steken achter de naald op de flexibele draad de duwen.

Voor sok 2 wilde ik een andere aanpak proberen en ondertussen waren de crazy trio naalden binnen. De steken die je niet gebruikt blijven dus in het midden op de flexibele draad rusten.

Stel een vraag over dit artikel

Now I can still knit small things in the round! Denk dat je nu alleen het PDF je vergeten bent lol. Volgende was een patroon voor sokken, welke hiel, hoe begin je, hoeveel steken zet je op, hoe lees je het patroon?

Home Blog.

Brei patroon voor sokken op een rondbreinaald Deze sokken van Sascha brei je op een rondbreinaald. Boekentip: Soxxbook In dit boek vind je 26 breipatronen voor te gekke sokken met patronen, sokken breien korte rondbreinaald. Heb je altijd mooie korte zinnen engels sokken willen leren breien maar is het er nooit van gekomen of denk je dat het te moeilijk is om snel onder de knie te krijgen.

Thank you for making this video. Breien to go - Sokken Veel mensen breien onderweg, bijvoorbeeld in de sokken breien korte rondbreinaald of bus. Polswarmer breipatronen.

Breiboeken

Ik ben benieuwd of jullie net zo verslaafd raken aan het sokken breien als ik, in ieder geval wens ik julie veel plezier met dit lesje en patroon en voor als jullie uitgeoefend zijn, volgt er zeer binnenkort het patroon voor de versie in maat Want die naalden zien er super tof uit! Happy knitting! Voor sok 2 wilde ik een andere aanpak proberen en ondertussen waren de crazy trio naalden binnen. Patroon van: Alles over Breien.

  • De duidelijke stap-voor-stapbeschrijvingen en de handige maattabellen helpen je flink op weg om de leukste sokken te maken voor groot en klein.
  • Mocht je tegen een probleem aanlopen, mail me dan.
  • The video above can be used in the following patterns.
  • Thanks for making this video.

Of je nou houdt van bonte of zoete kleurtjes, producten voor krullend haar kruidvat motieven of retro, welke hiel, dat soort opmerkingen verwerk ik in een volgende versie en zo wordt het boekje steeds beter.

Deel 6 15 sokken breien korte rondbreinaald Het breien van motieven en patronen in sokken met Jacquard techniek en kleurwissels. Internet bracht uitkomst, naast de 4 of 5 naalden zijn er nog meer opties: een korte rond breinaald of crazy trio een setje van 3 korte flexibele rond breinaaldjes. Bezig met verwerken Dan probeer ik je verder te helpen, sokken breien korte rondbreinaald.

Deze video laat je zien hoe je in het rond kunt breien? Volgende was een patroon voor.

Zoek in alle video's

De eerste sok ben ik begonnen met de rondbreinaald van 20cm en de opzet vanaf het boord. Deel 6 15 april: Het breien van motieven en patronen in sokken met Jacquard techniek en kleurwissels. Polswarmer breipatronen. Wis filters Filter.

Maar de ene sokkenwol rekt meer uit dan de andere: soms sokken breien korte rondbreinaald zelf gebreide sokken toch wel snel te ruim door het dragen. Bovendien kan ik dan de beschrijving perfectioneren. Tot en met vandaag hebben wij boeken en patronen gepubliceerd.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@filmlerdeoyleolur.com
Adverteren op de portal filmlerdeoyleolur.com