Lief konijntje haken patroon


14.01.2021 Auteur: Umut

JoJo 22 november om Dank je wel voor dit super lieve gave patroontje. En nr.

Groetjes van Bregit. Daarmee bedoel ik dat je eerst 1 vaste moet haken en daarna 2 vasten in 1 steek. Anoniem 25 november om Ik ga hem voor mijn kleindochter van 9 maanden maken, die houdt totaal niet van poppen en knuffels, misschien valt ze voor dit konijn, oma in elk geval wel.

Dank je wel. Unknown 22 november om

Sara Francina 30 november om Heel hartelijk bedankt. Dit patroon mag niet voor commercile doeleinden gebruikt worden. Caroline 22 november om Het muisje was al zo'n succes, maar dit konijntje is echt het einde!

Gratis haakpatroontje voor een klein hoedje met een konijntje erin.

Openingstijden winkel

Kan ik dan gewoon hetzelfde patroon volgen, maar met een grotere haaknaald? Groetjes, Minet. Dank je wel voor dit leuke patroontje. Het haakpatroon kun je vinden bij Natas Nest. Ik ben je volger geworden!

  • Eindelijk had ik tijd hoewel je niet eens zoveel tijd nodig hebt
  • Wat lief om hem met ons te delen.

Nederlandstalig haakpatroontje van een paarse paashaas. Gevonden op de Engelse website van Amigurumi Today. Lief konijntje haken patroon 30 juni om Wat een lieve verrassing american staffordshire fokker je voor ons bedacht Pluis is heel makkelijk te maken en een lekker klein projectje voor tussendoor.

Het is een gratis en Engelstalig haakpatroontje. Het haakpatroon kun je vinden bij Natas Nest.

We beginnen weer met het basishoofdje met vast lijfje

Geschreven in het Nederlands. Normaal staat e bv 2v in de 3e v bv. Haken » Amigurumi Haken » Amigurumi » Hazen haken.

Bedankt voor dit leuke patroon. Nederlands patroontje. Mijn vriendin is zwanger en die wil er wel twee van hebben dus ik lief konijntje haken patroon wat te doen. In plaats van stippen wilde zij graag hartjes op het lijfje. Ik had ook en mail gestuurd, maar dan ging mis. Heb tussendoor zin in een leuk makkelijk patroontje.

Haakpatroon Lief Klein Konijntje

Wat een lieve konijntjes zijn het, bedankt voor het patroontje! Hannie 22 november om Dank je wel Een vertaald haakpatroontje van een konijntje waar je een paaseitje in kunt doen.

  • ChériesCrochet 22 november om
  • Angeline 24 november om
  • They are so cute.
  • Groetjes Marga.

Anglique 22 november om. Bedankt voor het patroontje. Ik heb er 2 gehaakt. Haakpatroon Alex, english- deutsch- dutch. Groetjes van Henrit. La Magia del Crochet 29 september om Ook publicatie van dit patroon op internet of elders mag niet.

Neem contact op met Support - we lief konijntje haken patroon u graag.

Gerelateerde producten

Een Haken patroon van mala-designs. Als je dikker garen en haaknaald neemt wordt hij vanzelf groter. I hope you can continue now, good luck! Ben net begonnen, eentje voor mijn dochter van 14, zij vindt ze zo schattig!

Marion 22 november om Unknown 22 november om Haak een aap, lieveheersbeestje en zeepaa. Ik weet wat ik vanavond ga doen ;- Fijne avond.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@filmlerdeoyleolur.com
Adverteren op de portal filmlerdeoyleolur.com