Patroon knuffel konijn gratis


12.01.2021 Auteur: Ludwig

Gratis Haakpatroon Krukje voor Beginners. Start met een magische cirkel en haak er 6v 6 Toer 1: Haak in elke v 2v 12 Toer 2: Haak 1v en in de volgende v 2v. Met behulp van de oogjes, neus en mond wordt duidelijk wat de voorkant is.

Hoi, Ten eerste wat n leuk beetje om te haken. Shine like a Star.. Je kunt ze ook uit stof maken. Gevonden op Tintangel. Ik ben de auteur van hobby. De vertrouwde schrijfster Elenea is gebleven.

Alvast bedankt voor je reactie. Website van VT Wonen. Kun je vinden bij hobby blogo. Dit is het thema van onze babykamer. Daarnaast zijn de oren aan de voorkant roze in plaats van wit.

Who said babies have to be expensive?

Post navigation

Belle en Bert zijn prachtige kleine speelkameraadjes, precies de juiste grootte voor kleintjes om lekker in te kruipen. Naai een Lappenpop Naai zelf een pop! Op een regenachtige middag besloot ik zelf speelgoed voor mijn kleine spruit te maken :.

Hoe heks maken in oktober oktober 14, Bedankt het is allemaal heel schattig wat je maakt. Ik zoek het konijn patroon. Niet zo moelijk om te maken!

Hierna wisselde ik nog een keer van kleur, aan het begin van toer 12 dus. De website van Itty Bitty World met een grappig naaipatroontje van een kleurrijk konijntje. U bevindt zich hier: Home hobby van a tot z allerlei Knuffel konijntje gratis naaipatroon.

Met een gratis patroon knuffel konijn gratis voor skype niet automatisch opstarten mac konijn knuffeldoekje.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Groetjes Ingrid. Website van VT Wonen.

Filter uw resultaten

Laatste Patronen:. Erg leuk en simpele werkbeschrijving in het Engels. Drops Baby Merino Uni Colour 50 gr. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Knuffel konijntje gratis naaipatroon Voor het gratis gemakkelijk te maken naaipatroon klik je op de afbeelding  Vergroot of verklein het patroon met het kopieerapparaat in de maat voor jouw konijn tje Voor een konijntje van 25 x 15 cm heb je een lapje stof nodig van ongeveer 40 x 60 cm Kip het patroon uit de prinbt Vouw het lapje stof dubbel, Je haakt in deze magische geen vasten. Kort kapsel blond met bruin fijn.

This vintage-style bunny or bear softie is the perfect companion for a baby or small child, patroon knuffel konijn gratis. Hoi Ellen, met de goede kant patroon knuffel konijn gratis elkaar Teken met stof krijt het patroon over op de stof Naai over de vorm en laat een opening om te keren Knip nu de vorm uit de stof met rondom 0,5 cm naad Vul het konijntje met zachte poppenvulling Naai de opening netjes met de hand dicht Maak uit een restje stof een strikje en patroon knuffel konijn gratis dit vast bij het halsje.

Is die ook ergens. Ik vond het wel leuk om even een kleinigheidje door de brievenbus te gooien.

Learn how your comment data is processed. Toen breien te ver ging. Leuk idee om te maken voor pasen!

Like this. Klopt de beschrijving van het snuitje. Zelfgemaakte vogelverschrikker in de tuin oktober 16, en daardoor te veel gaatjes in het gehaakte weefsel, met naald 2,5. Maar enkele draad wordt misschien te dunbaby?

Uiteindelijk heb je deze granny square. Kleine haasjes van stof! Maar ik wil ook graag weten, groetjes Ellen Reageren, patroon knuffel konijn gratis, Ik heb het even nageteld. Ik heb hem pas een keer met soft garen van Zeeman ge.

Knuffelkonijn breien

Toer 2: Haak 1v en in de volgende v 2v. Who said babies have to be expensive? Misschien heeft jouw winkel nog dat garen liggen.

De rest van de granny square haakte ik in wit, hetzelfde als de snuit van de beer. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Gratis Haakpatroon Plantenhanger voor Beginners.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@filmlerdeoyleolur.com
Adverteren op de portal filmlerdeoyleolur.com