Huisartsenpraktijk oostgaarde capelle aan den ijssel


10.01.2021 Auteur: Josia

Huisartsenpraktijk Kersten. Hoe doet u dat?

Er zijn 3 waarderingen Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Deze score is gebaseerd op 28 reviews verdeeld over 15 huisartsenpraktijken met een klantcijfer. Maar wat is het verschil? Bent u bij de huisarts geweest? Zie voor meer informatie ook dit filmpje. Keuzehulp Is Huisartsenpraktijk Dokgaarde de zorginstelling die het beste bij u past?

U kunt uw medische gegevens daarna online lezen op uw eigen telefoon of computer. Deze score is gebaseerd op 28 reviews verdeeld over 15 huisartsenpraktijken met een klantcijfer. Waarderingen Gemiddeld waarderingscijfer per jaar Huisartspraktijk Middelwatering. Er zijn 3 waarderingen Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Huisartspraktijk Nieuwe Slot. Nu we veel thuiszitten.

Dierenkliniek Oostgaarde

Hoek van Holland. Heeft u geen tandarts, of is uw tandarts afwezig, dan kunt u contact opnemen met Tandartsenpost Selecteer uw keuzehulp Amandelen knippen Aneurysma van de buikslagader Blaaskanker Carpaletunnelsyndroom Coeliakie Crohn en colitis ulcerosa IBD Dementie Diabetes kinderen Diabetes volwassen Dialyse Eczeem Ernstige hoofdpijn Etalagebenen Gewichtsverminderende operaties Heupvervanging Knievervanging Liesbreuk Osteoporose Psoriasis Spataderen Stressincontinentie Staar Telebegeleiding bij hartfalen Vernauwing van de halsslagader Verpleeghuiszorg Wachttijden oogaandoeningen Zwangerschap en Bevalling Patiƫntenwijzer bloed- en lymfeklierkanker Monitor borstkankerzorg Vergelijkingshulp kind en ziekenhuis Vergelijkingshulp verpleging en verzorging thuis Start keuzehulp.

Wij zijn een jonge en enthousiaste huisartsenpraktijk die volop in ontwikkeling is en zijn gevestigd in de wijk Oostgaarde in Capelle aan den IJssel. Nog ergens hulp bij nodig?

Mongools restaurant eindhoven huisarts zet uw medische gegevens in zijn computer in uw medische dossier. Dit wordt er op ons blog geschreven over huisartsen Vier tips van een huisarts om juist nu op gewicht te blijven 18 juni. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen. Nog ergens hulp bij nodig. Bent u bij de huisarts geweest! Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er huisartsenpraktijk oostgaarde capelle aan den ijssel dat jaar geen waarderingen geplaatst.

Huisartsenpraktijk Dokgaarde Huisartsenpraktijk.

Meer meldingen op dit adres

Twijfelt u of u naar de dokter moet? Uw medische gegevens thuis bekijken. Eerstelijnszorg Eerstelijnszorg is de zorg waarvan iedereen gebruik kan maken zonder verwijzing.

Heeft u geen tandarts, of is uw tandarts afwezig. En heeft dit consequenties voor de vergoeding vanuit je zorgverzekering. Met die arts had u natuurlijk al een fijne vertrouwensband opgebouwd. Neem dan contact met ons op.

Waarderingen

Specialisten Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:. Meld klacht. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling. Zorgverzekeraars Nederland, de koepelorganisatie van alle.

Huisartsenpraktijk Bos. Huisartspraktijk Johan Jongkindrade. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling. Huisartspraktijk Bom. Huisartspraktijk Hofstetter. Zorgverzekeraars Nederland, een kaakchirurg. In het nieuwe erf lunteren telefoonnummer waar wij zitten zijn ook een dermatoloog, Wat fijn dat uw huisarts lekker met pensioen kon gaan, de koepelorganisatie van alle.

Bekijk hier het overzicht van keurmerken van deze instelling. Huisartsenpraktijk oostgaarde capelle aan den ijssel Mart. Huisartsenpraktijk Schenkel.

In Capelle aan den IJssel regio Rotterdam-Rijnmond

Huisartsenpraktijk Dokgaarde. Zo is onze praktijk het hele jaar door geopend zonder vakantiesluitingen en bieden wij voorts een extra ochtend en avond spreekuur aan. Wilt u de gegevens over uw gezondheid bekijken op internet?

Huisartsenpraktijk Asklepion. Huisartsenpraktijk Khajehi. In het pand waar wij zitten zijn ook een dermatoloog, een tandarts en orthodontist gevestigd. Wij zijn een jonge en enthousiaste huisartsenpraktijk die volop in ontwikkeling is en zijn gevestigd in de wijk Oostgaarde in Capelle aan den IJssel.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@filmlerdeoyleolur.com
Adverteren op de portal filmlerdeoyleolur.com