Cornus china girl plant


05.01.2021 Auteur: Kalina

Bladrand licht golvend. Cornus kousa 'China Girl' combineren met andere planten Door verschillende tuinplanten met elkaar te combineren kun je mooie en kleurrijke borders creëren.

Jaarrond te planten Onderhoudsarm Potgekweekt. Bezorging met eigen transport en chauffeurs met plantenkennis! Bloeit in mei en juni met een zee van bleekgroene minibloempjes omgeven door grote lichtgele schutbladen. Schrijf u in op onze nieuwsbrief Tuinaanleg. De groene bladeren zijn eirond tot ovaalvormig en zo'n 10 cm groot. Hoogte plant: cm cm cm.

Noodzakelijk om media af te spelen van aanbieders zoals YouTube, cornus china girl plant, De ster kinderbegeleidingscentrum amsterdamzuidoost en Belgi         29,95          29,95           Gratis, en gebruik te maken van social media en andere diensten van derden.

Bomen zijn levende organismen. Vraag hier uw login aan en krijg toegang tot ons volledig aanbod. EN FR. Benieuwd wat jouw dichtstbijzijnde afhaalpunt is.

Zeeuws-V, wadden en België         29,95          14,95           Gratis Bezorgen Zeeuws-Vlaanderen, Waddeneilanden en België         29,95          29,95           Gratis. Het Latijnse cornus betekent hoorn en verwijst naar de vorm van de takken in de winter. De eigenlijke bloem is een wit knopje met er omheen vier grote witte schutbladeren.
  • Cornus bekijk alle soorten. Vorstschade ontstaan na levering van de planten.
  • Cornus kousa 'China Girl' is een zeer mooie Kornoelje.

Directplant geeft op elke bestelde tuinplant, boom en struik groeigarantie.

Tijdens het bestellen kunt u een voorkeursdatum aangeven wanneer u uw planten bezorgd wenst te hebben. De naam is niet echt ingeburgerd in ons land, maar we zien hem hier ook zelden. Gemiddelde mestbehoefte, in het voorjaar bemesten met een langdurige meststof is voldoende voor het gehele groeiseizoen.

U krijgt uitstluitend verse en gezonde planten geleverd! Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij.

  • De struik groeit in het jonge stadium opgaand uit, later gaan de takken van de Cornus kousa 'China Girl' uithangen. Met ruim 1.
  • De eigenlijke bloem is een wit knopje met er omheen vier grote witte schutbladeren. Vochtigheid matig tot vochtig.

Bloeit in mei en juni met een zee van bleekgroene minibloempjes omgeven door grote lichtgele schutbladen. Hoe worden de bomen bezorgd.

Wachtwoord vergeten. Bodem voedselrijke tuingrond. Veelgestelde vragen. Worden bomen geleverd met aangroeigarantie.

Omschrijving

Scroll to top. Mogelijkheid tot afhalen Je kunt je bestelling bij een afhaalpunt in de buurt laten bezorgen. Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Het snoeitijdstip en de snoeiwijze zijn afhankelijk van de groei- en bloeiwijze van de heester, cornus china girl plant. Vrijdag tot Vruchtperiode Herfst Kustplant Ja, china girl ook wel gele japanse of chinese kornoelje genoemd is een middelgrote bladverliezende struik, die ook op beschaduwde plekken goed groeit en bloeit, openbaar groen Luchtverontre!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Cornus china girl plant kou. Rechtstreeks van de kweker Binnen 1 tot 4 werkdagen bezorgd Mogelijkheid tot afhalen bij 1. Een mooie solitaire struik.

Voeg toe aan mijn wenslijst

Toepassing: parken, boombakken, begraafplaatsen, daktuinen, grote tuinen, kleine tuinen, patiotuinen. Op elke plant in pot, besteld bij Directplant, zit 2 maanden groeigarantie. Rechtstreeks van de kweker Binnen 1 tot 4 werkdagen bezorgd Mogelijkheid tot afhalen bij 1.

Betrouwbare service Directplant geeft op elke bestelde cornus china girl plant, boom en struik groeigarantie, cornus china girl plant. Alleen op deze manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Klantenservice open Om te bestellen verlaat u onze website. Uirgroeiend tot circa cm. Maandagavond voorafgaande aan uw levering krijgt u van ons een mail met de bezorgdag n bezorgtijd. Op aanvraag. Wanneer de zomer goed is geweest en de Japanse grootbloemige kornoelje veel zon heeft gehad is de kans groot dat er rode vruchten ontwikkelen. Gerelateerde producten. Voor particulieren bestellingen via de webshop houden wij onderstaande bezorgkosten aan.

Soortgelijke planten

Wij zijn gecertificeerd! Gemiddelde mestbehoefte, in het voorjaar bemesten met een langdurige meststof is voldoende voor het gehele groeiseizoen.

Mochten er binnen deze 6 weken toch aangroei problemen voordoen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoogte 4 tot 7m.

Wanneer de zomer goed is geweest en de Japanse grootbloemige kornoelje veel zon heeft gehad is de kans groot dat er rode vruchten ontwikkelen. Een alleenstaande kornoelje moet een mooie en cornus china girl plant plaats in de tuin krijgen, besteld bij Directplant. Op elke plant in p.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@filmlerdeoyleolur.com
Adverteren op de portal filmlerdeoyleolur.com