Handleiding sparta ion


10.01.2021 Auteur: Aantje

Mocht dit wel het geval zijn, neem dan contact op met uw dealer E24 Extender aangesloten Ontkoppel de extender, verwijder zekering, doe hem na 10 sec.

Hai ik heb vandaag de fout code e gehad en weet in godsnaam niet wat ik moet doen het gaat om de Sparta ion gls iemand die me kan helpen?

U dient daar het gehele achterwiel voor te verwijderen Onder het spatbord zit ook een schroef dese steekt in het slot Aan de zijkant zitten twee plastieken plaatjes deze verwijderen en dan ziet U daar ook twee boutjes Klop dan vanaf onder het slot los van de slotplaat Is een behoorlijke klus Persoonlijk zou ik dit laten doen.

Is er al iemand die een oplossing heeft? Bijlage LCD Display. Duw het batterijpakket B voorzichtig onder de bagagedrager langs de geleiding totdat het slot klikt C. Waar moet je op letten bij aanschaf Motor Accu Sensor Display Waar moet je op letten bij aanschaf 1 Wat maakt een fiets een e-bike?

Dit is handig wanneer u iemand wilt inhalen of een heuvel handleiding sparta ion fietst. Beide displays werken dan op beide fietsen. Alle overige Nadere informatie. De tripteller zie 3. Tijdens het opladen voelt u een lichte weerstand op de motor en zal de tekst "Opladen" op het display verschijnen.

  • Need help? Grote temperatuursovergangen kunnen zorgen voor een sterk wisselende vullingsgraadindicatie, met name bij lage temperaturen en een lage vullingsgraad van het batterijpakket.
  • Kiest u voor Tijd, dan wordt de tijd standaard linksonder in beeld weergegeven. Ik kan de accu ook niet opladen.

Need help? Post your question in this forum.

Ik krijg de foutcode E en de ondersteuning werkt niet meer. K: Knop omhoog - v ariabele toepassing. Houd vervolgens de 3 seconden ingedrukt.

Kiest u voor de Automatische reset, dan wordt de tripteller automatisch gereset wanneer de fiets langer dan 2 uur niet gebruikt wordt. Ben net met de fiets naar de rijwielhandelaargeweest, hij heeft met Sparta gebeld. Misschien in Benidorm.

  • Gebruik geen andere lader. De motor is te zwaar belast.
  • Het effect van de boostfunctie is het sterkst voelbaar in een lage ondersteuningstand, bijvoorbeeld in de ECO-stand.

Met deze functie genereert de e-bike automatisch energie, dan geeft het display bij een melding vijf lange pieptonen. Het resetten van Rit 2 is uitsluitend handmatig mogelijk door de set-knop lang ingedrukt te houden? Naar de handleiding. Kiest u voor Bij melding, handleiding sparta ion, op de momenten dat er geen kracht op de pedalen wordt uitgeoefend.

Indien u twee e-bikes met hetzelfde type display in uw bezit heeft is het mogelijk handleiding sparta ion beide displays op beide fietsen aan te melden.

12 reacties op “Foutmeldingen Sparta ION”

Indien u twee e-bikes met hetzelfde type display in uw bezit heeft is het mogelijk om beide displays op beide fietsen aan te melden. In tot en met worden alle mogelijke opties kort toegelicht. Houdt minimaal twee seconden de verlichtingsknop vast totdat gemeld wordt dat de kalibratie is uitgevoerd.

Wanneer het batterijpakket volledig is opgeladen stopt het laden automatisch. De batterij is helemaal vanzelf naar 0 gegaan en s niet meer op t laden. B Een goed geplaatst batterijpakket kan niet meer zonder sleutel worden uitgenomen. Ik heb code E op mijn 2e hands e-bike van Sparta! Gebruik van de boostfunctie bij lage snelheden kost veel energie.

Hoofdstuk 3 gaat over handleiding sparta ion display waar ION op staat.

Elektrische fietsen

Goedendag heb een Sparta ion melding E, dealer zegt accu kapot! Dit is afhankelijk van de ondersteuningsstand. Das niet zo moeilijk,gewoon vervangen voor Een nieuwe Geantwoord op om Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

  • De fiets doet niks meer helaas.
  • Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ Camera.
  • Mocht dit wel het geval zijn, neem dan contact op met uw dealer E24 Extender aangesloten Ontkoppel de extender, verwijder zekering, doe hem na 10 sec.
  • Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Dat betekent dat je de accu op moet laden, handleiding sparta ion. Kan iemand mij dat vertellen. Om een prettige ondersteuning te behouden, adviseren campings noord frankrijk kaart u eens per maand de E-bike te handleiding sparta ion.

Weergave met pagina beginnen:. Uw klant kan dan aangeven waar eventuele problemen liggen. Gebruikershandleiding Inhoud 1 Veiligheidswaarschuwingen voor gebruik Gesteld op om Email deze handleiding! I agree.

Handleiding

Gebruik Een fiets met VTS ondersteuning rijdt als een gewone fiets, waarbij het VTS systeem zorgt voor een extra ondersteuning die instelbaar. Het achterlicht is bevestigd op het batterijpakket.

We're committed to dealing with such abuse according to the laws in your country of residence.

Stel uw vraag hier in het forum. De elektrische installatie van de scooter en de elektronica. Krijg alleen bij aansluiten knipperende lampjes te zien. U kunt in veel gevallen wel een tweede batterijpakket voor uw e-bike aanschaffen, handleiding sparta ion.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@filmlerdeoyleolur.com
Adverteren op de portal filmlerdeoyleolur.com