Accu asus laptop laadt niet volledig op


10.01.2021 Auteur: Titia

Vaak laadt de accu niet meer op omdat de adapter niet meer goed werkt. Zelf uw Asus accu vervangen.

Bewaar batterijen niet in vochtige omgevingen die een hogere batterijcapaciteit kunnen veroorzaken. Het uitvoeren van programma-zware programma's, zoals grafische software, gamesoftware en videospellen, verbruikt meer stroom dan het uitvoeren van algemene tekstverwerkingssoftware. De meest eenvoudige manier om te testen of uw Asus adapter defect is, is door een andere adapter aan te sluiten.

Soms kan er ook een huisdier of een stoel schade aan het snoer aanbrengen. Het netsnoer is het snoer dat de adapter met de netstroom verbindt. Een nieuwe laptop accu vindt u eenvoudig in onze webshop in ons ruime assortiment laptop accu's. Dan kunt u een BIOS-update proberen om de accu weer aan de praat te krijgen.

We crediteren altijd binnen 14 dagen na retourontvangst het aankoopbedrag terug. Specialist in laptop onderdelen. De redenen staan op volgorde van waarschijnlijkheid waar 1 het meest waarschijnlijk is. Dit zijn altijd de meest up-to-date drivers en zouden daarom altijd moeten werken met uw laptop accu.

Welke Asus accu-batterij past in mij Asus laptop!

De beste manier om dit te testen is een andere adapter proberen. Geeft de laptop na de update van uw BIOS nog steeds dezelfde melding of wil de laptop accu nog steeds niet opladen, dan is er waarschijnlijk meer aan de hand. Sommige fabrikanten leveren diagnose-software bij laptops waarmee u de staat van de accu kunt bekijken.
  • Het regelmatig opladen van een batterij onder hoge spanning versnelt de veroudering. Mogelijk is uw laptop accu dan defect of zit het defect ergens in het laadcircuit of de DC-jack van de laptop zelf.
  • Hieronder zullen de meest voorkomende problemen en oplossingen uiteenzetten. Als de adapter nog goed werkt en ook een nieuwe adapter hetzelfde probleem geeft dan is vaak de accu defect.

Waarom uw accu niet oplaadt

Onze deskundige medewerkers staan u altijd graag te woord om u aan de juiste oplossing te helpen. Vooral wanneer u een nieuwe accu heeft aangeschaft en de laptop dan nog steeds niet op wil laden. In sommige gevallen zit er een indicatielampje op de Asus adapter die aangeeft dat de adapter stroom krijgt.

Zoek: n76v. U kunt ook een adapter van iemand anders lenen maar dit moet wel een adapter met dezelfde plug , dezelfde spanning en minimaal dezelfde stroomsterkte zijn. Een accu die niet oplaadt hoeft niet defect te zijn.

Indien de laptop adapter helemaal defect is en de accu is leeggelopen dan zal de laptop helemaal niet meer aangaan.

Probeer het volgende om uw ACPI-drivers opnieuw te installeren. Het regelmatig opladen van een batterij onder hoge spanning versnelt de veroudering. Vooral wanneer u een nieuwe accu heeft aangeschaft en de laptop accu asus laptop laadt niet volledig op nog steeds niet op wil laden. Het netsnoer is defect Het netsnoer is het snoer dat de adapter met de netstroom verbindt.

In sommige gevallen kan het nodig zijn om een BIOS-update van uw laptop uit te voeren.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Dan is het mogelijk dat uw Asus laptop accu defect is. De accu is defect Als de adapter nog goed werkt en ook een nieuwe adapter hetzelfde probleem geeft dan is vaak de accu defect. Indien dit lampje brandt, weet u in ieder geval zeker dat de adapter correct op het lichtnet is aangesloten.

Misschien kunnen we u verder helpen of deze informatie uitbreiden om u en andere klanten accu asus laptop laadt niet volledig op goed mogelijk van dienst te zijn. Zelfs na lang opladen loopt mijn Asus accu heel snel leeg, hoe kan dat. Lees ook meer informatie over de melding ' Aan netstroom, accu wordt niet opgeladen '.

Sommige fabrikanten leveren diagnose-software bij laptops waarmee u de staat van de accu kunt bekijken. Het kan voorkomen dat er een kabelbreuk plaatsvind als deze in een vreemde bocht ligt.

Selecteer uw merk laptop accu

Wij hebben een groot assortiment en u vindt bij ons altijd een passende laptop adapter. Is dit niet zo, dan is mogelijk de plug defect. U bent hier: Home Laptop accu Laptop accu laadt niet op.

Om de batterij te beschermen bij een dergelijk gebruik, kunnen laptopgebruikers de levensduur van de batterij verlengen met behulp van de ASUS Battery Health Charging-software. Asus accu's zijn meestal lithium-ion accu's of lithium-polymeer accu's.

U kunt stap 3 dan uiteraard overslaan. Razendsnelle levering, dan kunnen er verschillende oorzaken zijn. Deze instelling kunt u meestal aanpassen in software van de laptop fabrikant? Probeer eens uw Asus accu uit uw Asus laptop te halen en dan aan te sluiten op uw Asus adapter.

Voordelen van Li-ion-batterijen zijn onder meer een hoge energiedichtheid, een hoge levensduur, hoge kwalite. Elke laptop accu asus laptop laadt niet volledig op slijt na verloop van tijd en kan hierdoor slechter gaan laden. Bij Windows laptops zijn er altijd ACPI-drivers genstalleerd zijn die nodig zijn om de laptop batterij goed op te laden. Wanneer u merkt dat uw Asus accu niet meer oplaadt wanneer landen rondom de evenaar de Asus adapter heeft aangesloten op uw Asus laptop.

Deze kabel is steviger en duurzamer dan de adapter zelf.

Redenen dat een laptop accu niet laadt

Een belangrijke eigenschap van een laptop is dat u hem overal mee naar toe kunt nemen maar met een lege accu is dat helaas niet meer mogelijk.

Het regelmatig opladen van een batterij onder hoge spanning versnelt de veroudering. Lees alles over ons… Vacatures.

Soms is de schade ook zichtbaar als u in de ingang van de laptop kijkt. Zit het eventuele netsnoer van stopcontact naar adapter stevig in de adapter. Home Mijn Asus accu-batterij wil niet opladen.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@filmlerdeoyleolur.com
Adverteren op de portal filmlerdeoyleolur.com