Hoe vouw je een hoed


14.10.2020 Auteur: Rafi

Vouw het om. Diy Origami.

Deze doppen worden gemaakt volgens de origamimethode, dat wil zeggen door papier volgens een patroon te vouwen zonder lijm en een schaar te gebruiken. All rights reserved.

Daarna moet je de hoed op je hoofd zetten en het bovenste deel in een bundel verzamelen en vastmaken - pak het met een koord en pluizig. Hoedoes Computers. Contact us at Origami-Instructions.

Find this Pin and more on Knutselen met hobby.

Voor anderen moet u bovendien het volgende voorbereiden: scharen; lijm; verven en decoraties; liniaal, waardoor de pony wordt bedekt, de juiste maat. Van golfpapier Een andere ingewikkelde optie is een sporthoed van golfpapier.

Kids Origami, hoe vouw je een hoed. Voor een nauwkeuriger uiterlijk kun je de tweede ring knippen en vanaf de onderkant lijmen. Kids Diy.

De kegel moet bovenaan een punt hebben en onderaan cirkelvormig zijn.
  • Pop Up Cards. Vouw de rand ongeveer 5 tot 7,5 centimeter om.
  • Large Paper Flowers. Probeer deze drie leuke methoden uit om drie unieke papieren hoedjes te maken.

Het hoedje vouwen en er een haai van maken

Welk papier kan ik een hoed maken Papieren doppen zijn goed in productie, omdat bijna elk voldoende groot stuk papier dat u bij de hand hebt als het belangrijkste materiaal kan worden gebruikt, bijvoorbeeld: volledige verspreiding van de krant; A4 vel karton; een stuk papierbehang; kantoor- of landschapspapier; gekleurd papier of karton.

Mijn moeder had het dan ook eventjes wat rustiger want de kinderen zaten dan ook eindelijk een tijdje stil. Maak een kleine, rechte inkeping in de rand van het bord. Paper Crafts. Een ongebruikte band blijft onder. Dit is nodig zodat een andere gelijkmatige vouw in het midden van de pagina verschijnt. Vouw een van de bovenhoeken om naar het midden van het papier toe.

  • Het is het handigst om aan een tafel te zitten met goede verlichting. Pirate Hats.
  • Origami Hat Instructions.

Onderdelen overbrengen naar papier materiaal! We helpen u erachter te komen of het de moeite waard is om extra te betalen voor een high-end versie of dat u een zo goed mogelijke deal krijgt hoe vouw je een hoed het goedkopere artikel te kopen. Brandende vragen Hoe richt ik mijn boekenkast in   Hoe komt het dat ik ineens TV programma's in zwart-wit opneem neuritis vestibularis ervaringen Hoe maak ik weersbestendige naamplaatjes   Hoe werf ik online personeel   Hoe bereken ik mijn IQ   Meer brandende vragen Heb je antwoord op n van bovenstaande vragen.

Het onderste deel is gebogen in de helft van de lijn van gebogen hoeken. Met de laagste prijzen online, maar aan de andere kant, kunt u een nog grotere besparing realiseren.

De bovenste hoeken zijn naar de middellijn gebogen. Het tweede uiteinde is op dezelfde manier gebogen, hoe vouw je een hoed.

Welke doppen kunnen van papier worden gemaakt

Wikkel het dan opnieuw in. Trek de dop recht en geef hem volume. Kleur de resulterende velden en knip. Buig de hoeken van de onderste strook.

Hat Tutorial. Wikkel in het resulterende vierkant de onderste hoeken diagonaal van verschillende kanten van het werkstuk.

Ik heb dit van mijn oma en vader geleerd, hoe vouw je een hoed. Find this Pin and more on Crafts by Donna J. Het voordeel van de krant als materiaal voor de hoed is dat deze vrij groot is en ook gemakkelijk opvouwbaar is, in tegenstelling tot ander dik papier.

Hoedoe door: Arend de Vries

Scouting Scouts. Ondanks het feit dat de technologie hier iets gecompliceerder is, vereist het geen extra materialen en is het redelijk haalbaar als u alle instructies duidelijk volgt. Onderdelen overbrengen naar papier materiaal. Kleur de resulterende velden en knip.

Hoe vouw je een hoed Party. Neem geen papier dat te dun of zacht is - het zal zijn vorm niet behouden. Methode 2 van. Er wordt een stuk karton of dik papier op gelegd zodat er wat golfpapier aan de ideeen opbergen schuine wand achterblijft. Verder wordt het werkstuk voorbij de centrale punten van de onderrand uitgerekt.

Buig de onderste hoeken naar buiten, buig langs een lijn iets onder het midden van het vierkant. Simple Origami. Bovendien is de bodem uitgesneden in de vorm van een intern ovaal van velden met een rand voor verbinding. Origami Rose.

Benodigdheden

Find this Pin and more on Knutselen met hobby. Pope Costume. Je kunt de afstand tussen de buitenranden aanpassen zodat het hoedje op je hoofd past. Dit kan een beetje friemelen zijn.

Hoe marmeren, anders zal de hoed onevenredig en lelijk blijken te zijn. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat ze op dezelfde afstand worden gebogen, marmerpapier en sierpapier maken oktober 18.

Theme Carnaval. Geef de cowboyhoed volume.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@filmlerdeoyleolur.com
Adverteren op de portal filmlerdeoyleolur.com