Campeggio al pescatore lago caldonazzo


13.01.2021 Auteur: Dexter

Grote plaatsen beschikbaar. Zelf wc papier meenemen. Er zijn geen huuraccommodaties.

Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 3x per maand een e-mail met het laatste nieuws en tips van ACSI Eurocampings, informatie over de andere producten van ACSI en zo nu en dan advertenties van derden. Aanvraag sturen. Zijn er historische locaties in de buurt van Camping Al Pescatore? Volg ons op facebook Blijf altijd op de hoogte.

In het weekend komen de Italianen naar de camping en is het wat rumoeriger. Cristoforo doorrijden richting Calceranica.

De plekken zijn typisch Italiaans formaat. Hier vind je zowel Oostenrijkse als Italiaanse invloeden. Kind 1 -- 1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar connexxion bus abonnement jaar 8 jaar 9 jaar 10 jaar 11 jaar 12 jaar 13 jaar 14 jaar 15 jaar 16 jaar 17 jaar.

Gereisd met partner campeggio al pescatore lago caldonazzo juli Deze camping ligt op loopafstand van het prachtige lago Caldonazzo!

Sanitair wordt keurig schoon gemaakt. Vul alle verplichte velden in! Er is een nieuwe speeltuin.
  • Meer dan 3. Ze doen hier aan afval scheiden wat je op gezette tijden kunt weg brengen.
  • Temperatuur was altijd aangenaam tot heet. Fijne rustige camping met prachtige ligging.

ACSI Club ID

Sanitair wordt keurig schoon gemaakt. Waterfietsen en boten zijn te huur. Ook verlichting kan beter en douches krap. Gereisd met oudere kinderen in augustus Nuttige review 0. Er zijn aanbiedingen voor deze camping! Volg ons op facebook Blijf altijd op de hoogte.

  • Waterfietsen en boten zijn te huur.
  • Zeer rustig in de bezochte periode. Kan als storend worden ervaren.

Maak eens een praatje met ze. Als kers op de taart vind je op loopafstand talrijke restaurants waar je lekker kunt relaxen onder het genot van een lunch, het strand loopt zeer geleidelijk af seizoen en stijl ochten openingstijden is daarom bijzonder geschikt voor kinderen.

Jouw reisplannen: Aankomstdatum:. A22, een diner of een campeggio al pescatore lago caldonazzo. Uitchecken - - - -. De camping ligt op enkele tientallen meters van het meer af, afslag Trento. Weet iemand of het mogelijk is om op deze camping een koelkast te huren.

Informatie aanvragen

Een aanrader. Houd je van zwemmen, dan heb je keuze tussen het zwembad en het meer van Caldonazzo. Prima camping voor gezinnen.

De staanplaatsen zijn wel erg klein voor tenten caravans en campers kunnen hier prima staan, campeggio al pescatore lago caldonazzo. Campings in de omgeving Gemiddelde beoordeling: 8,1. Loop daar aan zijkant rechts langs naar boven en vervolg je weg door riviertje achteraan. Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier.

De onlangs gerenoveerde sanitairgebouwen beschikken over douches en wastafels met gratis warm water, wasserette met wasmachines en droger.

Gemiddelde beoordeling: 8,1. Bekijk meer informatie. Datum van verblijf: juli Reistype: Reisde met familie. Sanitair is schoon maar douches zijn moeilijk te regelen, een drukknop waar eerst een plens koud water uitkomt die je niet kunt ontwijken. De plekken zijn typisch Italiaans formaat.

De staanplaatsen zijn wel erg klein voor tenten caravans en campers kunnen hier prima staan! Ook loopt er een aantrekkelijk fietspad naar het naburige meer Lago di Lvico, campeggio al pescatore lago caldonazzo. Normaal gesproken gaan wij altijd naar Frankrijk. Chat met ons. Genieten op zijn Italiaans. Naast het zwembad adam en eva terugkijken je een gezellige bar met een terras en uitzicht op het meer.

Bildergalerie berspringen. Ook Verona op redelijk kleine afstand voor een bezoek aan de opera.

Accommodaties

Vermeij, Rapporteren. Achterste gebouwtje erg kleine bankjes om je spullen op kwijt te kunnen. Overzicht 7.

Gereisd met oudere kinderen in juli Nuttige review 1. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Bloemrijk terrein De plaatsen op het bloem- en boomrijke terrein bevinden zich veelal onder loofbomen en langs straatjes met weinig afbakening.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@filmlerdeoyleolur.com
Adverteren op de portal filmlerdeoyleolur.com